Top 200 - byer  |  

Museer Frederiksberg

Der eksisterer over 800 statsanerkendte museer i Danmark, hvoraf Louisiana i Humlebæk er det mest besøgte, blandt kunstmuseer, kultur- og naturhistoriske museer, zoologiske museer og de øvrige slags. Her kan du danne dig et overblik over museer i lokalområdet og finde oplysninger om åbningstider,...

Der eksisterer over 800 statsanerkendte museer i Danmark, hvoraf Louisiana i Humlebæk er det mest besøgte, blandt kunstmuseer, kultur- og naturhistoriske museer, zoologiske museer og de øvrige slags. Her kan du danne dig et overblik over museer i lokalområdet og finde oplysninger om åbningstider, priser mv. via de enkelte museers websites, eller du kan ringe ind og få svar på mere specifikke spørgsmål. Ligemeget om du er til kunst, arkitektur, natur, eller bare ønsker en kulturel oplevelse for dig selv, med venner eller familien, er der ikke nødvendigvis lang vej til det nærmeste kulturcenter.

Vis mere

7 resultater for Museer

Fandt du den rigtige blandt de 7 udbydere af museer ? Er du også udbyder af museer og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Frederiksberg under kategorien museer. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori museer i Frederiksberg på Firmavejviser Frederiksberg. I øjeblikket er 7 virksomheder registreret i firmavejviser Frederiksberg i følgende kategori: museer.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information