Top 200 - byer  |  

Museer Danmark

Der eksisterer over 800 statsanerkendte museer i Danmark, hvoraf Louisiana i Humlebæk er det mest besøgte, blandt kunstmuseer, kultur- og naturhistoriske museer, zoologiske museer og de øvrige slags. Her kan du danne dig et overblik over museer i lokalområdet og finde oplysninger om åbningstider,...

Der eksisterer over 800 statsanerkendte museer i Danmark, hvoraf Louisiana i Humlebæk er det mest besøgte, blandt kunstmuseer, kultur- og naturhistoriske museer, zoologiske museer og de øvrige slags. Her kan du danne dig et overblik over museer i lokalområdet og finde oplysninger om åbningstider, priser mv. via de enkelte museers websites, eller du kan ringe ind og få svar på mere specifikke spørgsmål. Ligemeget om du er til kunst, arkitektur, natur, eller bare ønsker en kulturel oplevelse for dig selv, med venner eller familien, er der ikke nødvendigvis lang vej til det nærmeste kulturcenter.

Vis mere

560 resultater for Museer

Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård

MUSEUMSVEJ 2, 8550 Ryomgård
86 39 59 11

Jyllands største Jernbanemuseum med effekter fra DSB og privatbaner. Udstillingen er opbygget i og omkring den mere end 100 år gamle lokomotiv remise i Ryomgård. Den omfatter over 2000 effekter - fra de mindste ting, håndværk, signallygter, litteratur ...

djursland, jernbaner, kunst, lokalhistorie

Varde Museum i BLAVAND

Blåvandvej 30, 6857 BLAVAND
75 22 08 77

Hold dig opdateret om udstillinger og åbningstider. Om undervisning, foredrag og aktiviteter. Om vores udgravninger og forskningsprojekter. Om os.

?lgod, aabningstid, aabningstider, arkaeologi

Ringe Museum i RINGE

Kirkepladsen 6, 5750 RINGE
62 62 35 38

Oplysninger om Ringe Museum og udstillinger, den tilknyttede Ringe Museumsforening, og årsskriftet Ræthinge-Posten.

museer, museer, museer-og-kunstgallerier

Lyshøj Mølle i HAVNDAL

Kronjydevej 3, c/o Ove Knudsen, 8970 HAVNDAL
86 47 00 59

Leverandører af medlemsorganisationer i HAVNDAL

medlemsorganisationer, museer, forretninger-og-services, medlemsorganisationer

Nationalmuseet i KOBENHAVN

Frederiksholms Kanal 12, 1220 KOBENHAVN
33 13 44 11

Vi er Danmarks største kulturhistoriske museum - og helt gratis! Kig forbi for nyt om aktiviteter, udstillinger og viden om kultur og historie.

kultur, mad, museer, restaurant

Gilleleje og Omegns Museumsforening i GILLELEJE

Vesterbrogade 56, 3250 GILLELEJE
72 49 99 50

I 2014 blev tre nordsjællandske museer til ét Museum Nordsjælland. Det drejer sig om de tre lokalhistoriske museer: Folkemuseet i Hillerød, Hørsholm Egns Museum og Holbo Herreds Kulturhistoriske Centre (HHKC) i Gribskov.

medlemsorganisationer, museer, medlemsorganisationer, museer

Fandt du den rigtige blandt de 560 udbydere af museer ? Er du også udbyder af museer og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her kan du finde oplysninger om "museer" i hele landet. På denne liste præsenterer forskellige virksomheder deres produkter og serviceydelser indenfor "museer".

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information