Top 200 - byer  |  

Museer Helsingør

Der eksisterer over 800 statsanerkendte museer i Danmark, hvoraf Louisiana i Humlebæk er det mest besøgte, blandt kunstmuseer, kultur- og naturhistoriske museer, zoologiske museer og de øvrige slags. Her kan du danne dig et overblik over museer i lokalområdet og finde oplysninger om åbningstider,...

Der eksisterer over 800 statsanerkendte museer i Danmark, hvoraf Louisiana i Humlebæk er det mest besøgte, blandt kunstmuseer, kultur- og naturhistoriske museer, zoologiske museer og de øvrige slags. Her kan du danne dig et overblik over museer i lokalområdet og finde oplysninger om åbningstider, priser mv. via de enkelte museers websites, eller du kan ringe ind og få svar på mere specifikke spørgsmål. Ligemeget om du er til kunst, arkitektur, natur, eller bare ønsker en kulturel oplevelse for dig selv, med venner eller familien, er der ikke nødvendigvis lang vej til det nærmeste kulturcenter.

Vis mere

11 resultater for Museer

Horserødlejrens Museums Venner i HELSINGOR

Esrumvej 367, c/o Horserødlejrens Museum, 3000 HELSINGOR
72 55 20 47

Vi er Danmarks største kulturhistoriske museum - og helt gratis! Kig forbi for nyt om aktiviteter, udstillinger og viden om kultur og historie.

medlemsorganisationer, museer, medlemsorganisationer, museer

Rum i HELSINGOR

Marienlyst Alle 26, sal st, 3000 HELSINGOR
22 25 70 51

Leverandører af kultur i HELSINGOR

kultur, museer, kultur, forlystelser-og-sport

Helsingør Kommune i HELSINGOR

Strandgade 91, 3000 HELSINGOR
49 28 18 36

Nyt fra museerne, her bringer vi nyheder for Helsingør Kommunes Museer.

museer, helsing-r-kommunes-museer-flynderupgaard-flynderupgaard-dk-helsingormuseer-dk-helsing-rbymuseum-dk-skibsklarerergaarden-skibsklarerergaarden-dk-vaerftsmuseet-dk-vaerftsmuseet-dk-sundtoldsmarked-dk-frilandskulturcenteret-spisestuen-fiskerimuseet, museer, museer-og-kunstgallerier

Idrætsforeningen Ved Horserød i HELSINGOR

Esrumvej 367, c/o Ststsfængsel ved Horserød, 3000 HELSINGOR

Vi er Danmarks største kulturhistoriske museum - og helt gratis! Kig forbi for nyt om aktiviteter, udstillinger og viden om kultur og historie.

medlemsorganisationer, museer, medlemsorganisationer, museer

Danmarks Tekniske Museum i Helsingør

FABRIKSVEJ 27, 3000 Helsingør
49 22 26 11

Danmarks Tekniske Museum er stiftet af Industriforeningen og af Håndværkerforeningen i København i 1911. I museet er senere indgået flere væsentlige museale samlinger såsom Den Teknologiske Samling fra Polyteknisk Læreanstalt, Historisk Teknisk Samling ...

biler, cykler, dampmaskiner, flyvemaskiner

Fandt du den rigtige blandt de 11 udbydere af museer ? Er du også udbyder af museer og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Helsingør under kategorien museer. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori museer i Helsingør på Firmavejviser Helsingør. I øjeblikket er 11 virksomheder registreret i firmavejviser Helsingør i følgende kategori: museer.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information