Top 200 - byer  |  

Taxi Fredericia

Der er mange måder at rejse med taxa på nu om dage. Udover den vanlige køretur fra det ene sted i andet kan du også bestille transport til større grupper, skolekørsel, plejehjemstransport, handicapkørsel, småforsendelser af forskellige varer, udbringing, limousinekørsel...

Der er mange måder at rejse med taxa på nu om dage. Udover den vanlige køretur fra det ene sted i andet kan du også bestille transport til større grupper, skolekørsel, plejehjemstransport, handicapkørsel, småforsendelser af forskellige varer, udbringing, limousinekørsel og meget mere. Brug denne guide til at danne dig et overblik over de virksomheder, der udbyder forskellige former for taxakørsel, og find kontaktinformationer i form af telefonnumre og onlineformularer, hvorfra du kan forudbestille din rejse - ikke kun den korte af slagsen, men også længere køreture på tværs af landet.

Vis mere

7 resultater for Taxi

Fredericia Taxa i Fredericia

Kongensgade 77, 7000 Fredericia
75 50 34 11

Taxa Fyn har en fælles bestillingscentral for taxiselskaberne i Odense, Nyborg, Faaborg, Svendborg, Ærø, Middelfart, Assens, samt Fredericia. Hvert selskab, der er organiseret med bestyrelse og formand, består af en række selvstændige vognmænd. Selskaberne ...

assens, assens taxa, assens taxi, faaborg

Fandt du den rigtige blandt de 7 udbydere af taxi ? Er du også udbyder af taxi og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Fredericia under kategorien taxi. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori taxi i Fredericia på Firmavejviser Fredericia. I øjeblikket er 7 virksomheder registreret i firmavejviser Fredericia i følgende kategori: taxi.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information