Top 200 - byer  |  

Taxi Herning

Der er mange måder at rejse med taxa på nu om dage. Udover den vanlige køretur fra det ene sted i andet kan du også bestille transport til større grupper, skolekørsel, plejehjemstransport, handicapkørsel, småforsendelser af forskellige varer, udbringing, limousinekørsel...

Der er mange måder at rejse med taxa på nu om dage. Udover den vanlige køretur fra det ene sted i andet kan du også bestille transport til større grupper, skolekørsel, plejehjemstransport, handicapkørsel, småforsendelser af forskellige varer, udbringing, limousinekørsel og meget mere. Brug denne guide til at danne dig et overblik over de virksomheder, der udbyder forskellige former for taxakørsel, og find kontaktinformationer i form af telefonnumre og onlineformularer, hvorfra du kan forudbestille din rejse - ikke kun den korte af slagsen, men også længere køreture på tværs af landet.

Vis mere

4 resultater for Taxi

Limo Group Denmark i Herning

Fredensgade 10, 7400 Herning
40 16 56 61

Med 17 års erfaring er Limo Group et af Danmarks bedste limousine firmaer, vores mål er at alle vore kunder er tilfreds med turen. Limo Group Denmark, vejen til en god oplevelse. Altid god service, gode og høflige chauffører, og altid til tiden, vognparken ...

limo, limosine, limosineservice, limousine

Fandt du den rigtige blandt de 4 udbydere af taxi ? Er du også udbyder af taxi og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Herning under kategorien taxi. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori taxi i Herning på Firmavejviser Herning. I øjeblikket er 4 virksomheder registreret i firmavejviser Herning i følgende kategori: taxi.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information