Top 200 - byer  |  

Taxi Odense

Der er mange måder at rejse med taxa på nu om dage. Udover den vanlige køretur fra det ene sted i andet kan du også bestille transport til større grupper, skolekørsel, plejehjemstransport, handicapkørsel, småforsendelser af forskellige varer, udbringing, limousinekørsel...

Der er mange måder at rejse med taxa på nu om dage. Udover den vanlige køretur fra det ene sted i andet kan du også bestille transport til større grupper, skolekørsel, plejehjemstransport, handicapkørsel, småforsendelser af forskellige varer, udbringing, limousinekørsel og meget mere. Brug denne guide til at danne dig et overblik over de virksomheder, der udbyder forskellige former for taxakørsel, og find kontaktinformationer i form af telefonnumre og onlineformularer, hvorfra du kan forudbestille din rejse - ikke kun den korte af slagsen, men også længere køreture på tværs af landet.

Vis mere

10 resultater for Taxi

Odense Taxa i Odense

Ove Gjeddes Vej 16, 5220 Odense SØ, 5000 Odense
66 15 44 15

Taxa Fyn har en fælles bestillingscentral for taxiselskaberne i Odense, Nyborg, Faaborg, Svendborg, Ærø, Middelfart, Assens, samt Fredericia. Hvert selskab, der er organiseret med bestyrelse og formand, består af en række selvstændige vognmænd. Selskaberne ...

assens, assens taxa, assens taxi, faaborg

Fandt du den rigtige blandt de 10 udbydere af taxi ? Er du også udbyder af taxi og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Odense under kategorien taxi. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori taxi i Odense på Firmavejviser Odense. I øjeblikket er 10 virksomheder registreret i firmavejviser Odense i følgende kategori: taxi.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information