Top 200 - byer  |  

Noeola

Noeola - Vedbæk

Noeola

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Noeola

Har du brug for inspiration til indretningen af dit hjem? Noeola er en dansk webshop, der forhandler boliginteriør, der ikke findes andre steder. Størstedelen af produkterne købes hjem fra Indien, så du får unikke ting, der ikke ligner alt det andet. Produkterne er udvalgt ud fra tanken om at tilføre boligen personlighed og individualitet. Derudover er alt håndlavet, så alle produkter er forskellige.

I Noeolas webshop finder du blandt andet tæpper, puder, kurve m.m.. Foruden shopping kan du på vores hjemmeside også finde inspiration, hvis du er gået død i din boligindretning.

Vi har en fast, lav fragt på 37 kr. inkl. moms, men shopper du får minimum 1000 kr., er leveringen ganske gratis. Dine varer vil blive afleveret inden for 6 hverdage. Vil du undgå at betale for levering, kan du også altid vælge at afhente din pakke personligt. Noeola holder til i Vedbæk, på Skaktoften 22A.

Fortryder du, mod forventning, dit køb, kan du returnere dine varer inden for to uger.

Er du på udkig efter bambuskurve, flettede kurve, gulvtæpper, plaider eller andet, så er Noeola stedet for dig. Tag et kig på vores omfattende varesortiment allerede i dag.

Er du i tvivl om noget, kan du kontakte Noeola på telefon +45 93 86 85 20 eller mail info@noeola.com. Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Noeola