Top 200 - byer  |  

Trørød Fysioterapi

Trørød Fysioterapi - Vedbæk

Trørød Fysioterapi

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Trørød Fysioterapi

Trørød Fysioterapi er en behandlingsklinik med tilbud indenfor fysioterapi og akupunktur nær Skodsborg, som beskæftiger sig med idrætsskader, arbejdsskader og andre akutte og kroniske skader samt behandling af neurologiske problematikker. Klinikken har desuden eget træningscenter til rådighed.

behandlingsklinikken beskæftiger sig ydermere med akupunktur og er altså også en mulighed for patienter, som er på udkig efter en klinik, der tilbyder akupunktur nær Hørsholm. Patienter, som af fysiske årsager ikke kan møde op på klinikken, har desuden mulighed for at få besøg af en af klinikkens fysioterapeuter i deres hjem i Holte, Hørsholm eller Vedbæk ved henvisning fra en praktiserende læge

Trørød Fysioterapi er et kompetent hold bestående af 5 fysioterapeuter med fokus på at genoprette og genoptræne fysiske dysfunktioner via skræddersyet behandling og træning med den enkelte patients problematik i centrum. Du kan læse meget mere om behandlinger og træningshold på klinikkens hjemmeside www.trorodfysioterapi.dk.

Hvis du søger en fysioterapeut tæt på Hørsholm, kan du kontakte Trørød Fysioterapi på telefon 45 89 06 52 eller mail trorodfysioterapi@hotmail.com og høre nærmere.

Trørød Fysioterapi
Trørødvej 64, 1. sal t.h.
2950 Vedbæk
45 89 06 52
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Trørød Fysioterapi