Top 200 - byer  |  

Rest-Room By Norling

Rest-Room By Norling - Kastrup

Rest-Room By Norling

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Rest-Room By Norling

Jeg hedder Jannie Norling, og jeg arbejder som kropsterapeut i min klinik i Kastrup. Jeg har selv oplevet på min egen krop, for effektfuld kropsterapi kan være, og det var sådan min interesse for denne terapi opstod.

Terapien bygger på en holistisk tilgang til mennesket og kroppen. Min behandling består primært af massage, der lindre smerter og løsner op for spændinger. Men en behandling kan også indeholde stræk og zonetryk for at give de bedste resultater.

Når du er i behandling hos mig, tilbyder jeg også at forbinde din behandling med samtaler, da det ofte er sådan, at der ofte er sammenhæng mellem det fysiske og psykiske. Både den fysiske massage og samtalen skal gerne resultere i, at du får bedre føling med din egen krop og du får større velvære.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil vide mere om mine behandlinger. Du kan henvende dig telefonisk på 71 70 79 59 eller skrive en mail til norling@rest-room.dk. For tidsbestilling kan du bruge kontaktformularen på min hjemmeside http://rest-room.dk. Jeg glæder mig til at give dig en god behandling.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Rest-Room By Norling