Top 200 - byer  |  

Amager rullegræs

Amager rullegræs - Kastrup

Amager rullegræs

Nøgleord

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Amager rullegræs

Virksomheden specialiserer sig i danskproduceret rullegræs, hvor hele produktionsprocessen foregår in-house. Med en unik blanding af græsfrø skabes et rullegræs af høj kvalitet, som resulterer i en robust, grøn og æstetisk tiltalende græsplæne, skræddersyet til det danske klima. Blandingen består af 20% Rajgræs, 40% Rødsvingel og 40% Engrapgræs, som sammen giver en harmonisk og frodig græsplæne. Rullegræsset leveres i målene ca. 58x138 cm per rulle, hvilket gør det 20% lettere at håndtere. Med en vægt på ca. 15-20 kg og en tykkelse på ca. 2-2,5 cm per rulle, er rullegræsset nemt at lægge og passe.

Kunder kan nemt bestille den ønskede mængde rullegræs online, og virksomheden sørger for beregning af det nødvendige antal ruller baseret på den indtastede kvadratmeter. Rullegræsset leveres på paller, hvor der debiteres et pallepant på 175 kr., som refunderes ved retur af pallerne. Levering af rullegræs foregår året rundt til hele Danmark, dog afhængig af vejrforhold, og kræver en bestilling minimum 2 dage i forvejen.

Med mange års erfaring har virksomheden perfektioneret sammensætningen af græsfrø for at kunne tilbyde rullegræs af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Ved at styre hele processen fra såning til levering, undgås dyre mellemled, hvilket gør det muligt at tilbyde kunderne attraktive priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. For at sikre en langvarig skønhed og funktion af græsplænen, tilbyder virksomheden også gødning og græsfrø til vedligeholdelse og eftersåning. Virksomheden er dermed en pålidelig partner for dem, der ønsker en smuk og holdbar græsplæne med et professionelt touch.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Amager rullegræs