Top 200 - byer  |  

Hospitaler Holbæk

Er du på udkig efter et offentligt eller privat hospital? Vidste du at vi i Danmark har 54 offentlige sygehuse med mere end 100.000 ansatte, der bogstavelig talt sørger for at holde liv i folk? Der findes praktiserende læger og behandlere inden for stort set alle tænkelige områder; psykiatriske...

Er du på udkig efter et offentligt eller privat hospital? Vidste du at vi i Danmark har 54 offentlige sygehuse med mere end 100.000 ansatte, der bogstavelig talt sørger for at holde liv i folk? Der findes praktiserende læger og behandlere inden for stort set alle tænkelige områder; psykiatriske afdelinger, akutmodtagelser, for børn og voksne i alle aldre, og med denne guide kan du forhåbentlig blive klogere på hvilke muligheder der er for behandling i dit område. Husk at der også er mulighed for at finde hurtigere behandling hos specialister rundt omkring på privathospitalerne.

Vis mere

6 resultater for Hospitaler

Region Sjælland i Holbæk

Birkevænget 7, 4300 Holbæk
59 48 40 00

Politisk styret, administrativ enhed der arbejder med sundhed, socialt udsatte og regional udvikling.

hospital, hospitaler, milj?, politik

Region Sjælland i Holbæk

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
59 48 40 00

Politisk styret, administrativ enhed der arbejder med sundhed, socialt udsatte og regional udvikling.

hospital, hospitaler, læge, milj?

Fandt du den rigtige blandt de 6 udbydere af hospitaler ? Er du også udbyder af hospitaler og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Holbæk under kategorien hospitaler. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori hospitaler i Holbæk på Firmavejviser Holbæk. I øjeblikket er 6 virksomheder registreret i firmavejviser Holbæk i følgende kategori: hospitaler.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information