Top 200 - byer  |  

Hospitaler Aalborg

Er du på udkig efter et offentligt eller privat hospital? Vidste du at vi i Danmark har 54 offentlige sygehuse med mere end 100.000 ansatte, der bogstavelig talt sørger for at holde liv i folk? Der findes praktiserende læger og behandlere inden for stort set alle tænkelige områder; psykiatriske...

Er du på udkig efter et offentligt eller privat hospital? Vidste du at vi i Danmark har 54 offentlige sygehuse med mere end 100.000 ansatte, der bogstavelig talt sørger for at holde liv i folk? Der findes praktiserende læger og behandlere inden for stort set alle tænkelige områder; psykiatriske afdelinger, akutmodtagelser, for børn og voksne i alle aldre, og med denne guide kan du forhåbentlig blive klogere på hvilke muligheder der er for behandling i dit område. Husk at der også er mulighed for at finde hurtigere behandling hos specialister rundt omkring på privathospitalerne.

Vis mere

7 resultater for Hospitaler

Region Nordjylland i AALBORG

Mølleparkvej 10, 9000 AALBORG
97 64 80 00

Personalet er tværfagligt sammensat med fokus på indkøb, leverance, produktion og fagligt samarbejde med øvrigt sundhedspersonale for optimal brug af lægemidler Information for sundhedsfagligt personale i Region Nordjylland ...

apoteker, hospitaler, almindelige-laegefaglige-og-kirurgiske-hospitaler, apoteker

Fandt du den rigtige blandt de 7 udbydere af hospitaler ? Er du også udbyder af hospitaler og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Aalborg under kategorien hospitaler. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori hospitaler i Aalborg på Firmavejviser Aalborg. I øjeblikket er 7 virksomheder registreret i firmavejviser Aalborg i følgende kategori: hospitaler.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information