Top 200 - byer  |  

Foreninger Holbæk

Find vej blandt dine lokale forbund og foreninger inden for enhver tænkelig sag; der er ikke noget som at dele og udfolde sine interesser med ligesindede, om det gælder idrætslige foreninger, frivilligt arbejde, religiøse sammenslutninger, politiske foreninger, handicaporganisationer, lokalforeninger...

Find vej blandt dine lokale forbund og foreninger inden for enhver tænkelig sag; der er ikke noget som at dele og udfolde sine interesser med ligesindede, om det gælder idrætslige foreninger, frivilligt arbejde, religiøse sammenslutninger, politiske foreninger, handicaporganisationer, lokalforeninger og utallige andre selskaber for unge såvel som ældre. Få overblik over mulighederne for samvirke i dit lokalmiljø, og glem ikke at vi alle har brug for andre mennesker til at blive klogere på os selv og verden.

Vis mere

18 resultater for Foreninger

Stigs Bjergby Kirke- Kirkegård i Holbæk

Æblevang 52, c/o Hans Jørgen Larsen, 4300 Holbæk
59 27 44 14

Holbæk Kommunes hjemmeside indeholder information til dig, som bor i kommunen. Du finder selvbetjening og alt om kultur, politik og meget andet.

foreninger, foreninger, religi-se-eller-filosofiske, religi-se-organisationer

Sdr. Jernløse Kirke i Holbæk

Gl Ringstedvej 65, c/o Regnskabsfællesskabet/ Pernille Brynje, 4300 Holbæk
59 18 32 32

Leverandører af foreninger i Holbæk

foreninger, foreninger, religi-se-eller-filosofiske, religi-se-organisationer

Fandt du den rigtige blandt de 18 udbydere af foreninger ? Er du også udbyder af foreninger og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information