Top 200 - byer  |  

Foreninger Slagelse

Find vej blandt dine lokale forbund og foreninger inden for enhver tænkelig sag; der er ikke noget som at dele og udfolde sine interesser med ligesindede, om det gælder idrætslige foreninger, frivilligt arbejde, religiøse sammenslutninger, politiske foreninger, handicaporganisationer, lokalforeninger...

Find vej blandt dine lokale forbund og foreninger inden for enhver tænkelig sag; der er ikke noget som at dele og udfolde sine interesser med ligesindede, om det gælder idrætslige foreninger, frivilligt arbejde, religiøse sammenslutninger, politiske foreninger, handicaporganisationer, lokalforeninger og utallige andre selskaber for unge såvel som ældre. Få overblik over mulighederne for samvirke i dit lokalmiljø, og glem ikke at vi alle har brug for andre mennesker til at blive klogere på os selv og verden.

Vis mere

22 resultater for Foreninger

Bjørnebandens Weekendkoloni i SLAGELSE

Kalundborgvej 115, 4200 SLAGELSE
66 60 54 44

Weekendaflastning tilrettelagt for børn og unge i alderen 6 - 17 år. Derudover tilbydes individuelle forløb med familierådgivning - vejledning og støtte / kontakt.

foreninger, foreninger-og-organisationer, foreninger, legater-og-fonde-med-sygdomsbekaempende

O P Fonden i SLAGELSE

Smedegade 51, c/o Steffen Petersen - Selandia -, 4200 SLAGELSE
58 52 05 10

Leverandører af foreninger i SLAGELSE

foreninger, selvhjaelpsgrupper, foreninger-og-organisationer, foreninger

Fandt du den rigtige blandt de 22 udbydere af foreninger ? Er du også udbyder af foreninger og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information