Top 200 - byer  |  

Alliance+ A/S

Alliance+ A/S - Viby J

Alliance+ A/S

  • GUNNAR CLAUSENS VEJ 26
    Midtjylland
  • 86 25 76 40
(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Alliance+ A/S

ALLIANCE+ er Danmarks tredje største rengøringsselskab. Vi har mange års erfaring med daglig rengøring. Vi beskæftiger mere end 3800 veluddannede medarbejdere, der dagligt servicerer mere end 2 millioner kvadratmeter rundt om i landet. Vores kunder tæller nogle af landets største virksomheder, de typiske mellemstore virksomheder, detailkæder, detailbutikker, butikscentre, forlystelsessteder og alle grene indenfor den offentlige sektor, hvor der er behov for rengøring enten hver dag eller i mindre omfang.
Vores rengøringsløsninger spænder bredt, og kan kombineres efter behov, så virksomheden opnår unikke stordriftsfordele, der kan mærkes på bundlinjen.
For os handler rengøring om at sikre den bedste kvalitet hver eneste dag. Det handler om at tage ansvar og give hver kunde lidt mere end det, der forventes i det daglige. Hos ALLIANCE+ leverer vi det ekstra, som gør vores kunder ekstra tilfredse og vores medarbejdere ekstra stolte. Vi holder, hvad vi lover og imødekommer alle opgaver, store som små, med professionalisme og respekt. Vi udfører en stor del af vores arbejde efter arbejdstid, og det betyder, at vi ofte er alene tilstede i kundernes virksomhed. Derfor gør vi ekstra meget ud af at uddanne vores personale i at betragte rengøring med stor respekt og efterleve kundernes behov for fortrolighed. For som vi ser det, er rengøring et spørgsmål om tillid.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Alliance+ A/S