Top 200 - byer  |  

Tandlæge Lisbet Schrøder

Tandlæge Lisbet Schrøder - Valby

Tandlæge Lisbet Schrøder

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandlæge Lisbet Schrøder

Tandlægeklinikken Lisbet Schrøder ligger centralt i Valby, på adressen Valby Langgade 185. Klinikken har eksisteret på adressen i over 80 år, og har i al denne tid altid haft tandlæger og tandplejere, der har fokus på at give kvalitetsbevidste og skånsomme tandbehandlinger.

I klinikken har tandlæge Lisbet Schrøder blandt andet fokus på at give en tryg og omsorgsfuld børnetandpleje for børn i København. Her lægger hun vægt på at barnet og forældrene begge føler sig i trygge hænder, og derfor giver hun sig god tid til at tale med begge.

I klinikken tilbyder Lisbet Schrøder derudover også alle gængse behandlinger, og er særligt specialiseret inden for tandregulering i klinikken i København.

Søger du en tandlæge i Valby, vil du blive modtaget af et venligt personale, når du besøger Tandlæge Lisbet Schrøder. Vil du gerne høre mere om en tandbehandling, eller vil du gerne tilknyttes som patient, er du mere end velkommen til at kontakte klinikken. Du kan ringe til dem på telefon 36 16 41 16 eller sende en mail til mail@lisbetschroeder.dk.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Tandlæge Lisbet Schrøder