Top 200 - byer  |  

Beskrivelse af Pran Vinimport

Preben Andersen, der er indehaveren af PRAN Vinimport, er uddannet slagter i 1970 og har altid haft mad, vin og gourmet, som den store hobby.

Siden 1990 har han arbejdet med vin, spiritus, øl og nydelsesmidler og i sommeren 2002 begyndte han med egen import af Italienske kvalitetsvine. Sortimentet er dog siden vokset uden der er blevet slækket på kvaliteten!

Vi er altid behjælpelig med valg af vin til bestemte lejligheder. Forespørg endelig.
Pt. tilbydes du ca. 100 vine, samt en del andre produkter, fra forskellige vingårde fordelt i de italienske vindistrikter og kvalitetsvine fra 1 tysk vinhus. Schloss Reinhartshausen i Rheingau. Bl.a. Riesling vine i de aller bedste kvaliteter.
Vi bestræber os på at finde små og mellem store producenter, med vine af meget høj kvalitet.
Dette er lykkedes, gennem vores samarbejde med én af Italiens bedste professionelle vinsmagere Tony Sasa, at få topvine så som Chianti, Brunello, Barolo, Barbaresco, Amarone, Montepulciano, Franciacorta, Soave, samt daglige vine af høj kvalitet og lav pris.
Det hele startede som sagt i 2002, med 7 vingårde fra familiekooperativet ’’RIZZI’’, der hører til blandt mindre producenter, som ikke er overgået til industriel produktion og fortsat holder de håndværksmæssige traditioner i hævd.
Familien har gennem mange generationer kun produceret vin, til lokalområdets restauranter, hospitaler, læger, private og til dem der kom forbi efter en god flaske vin.

PRAN Vinimport henvender sig til dig der har interesse for og større eller mindre kendskab til vin, som også ønsker at realisere dette.
Her er der mulighed for at prøve sig frem med en enkelt vin til ’’ 2 lys på et bord’’ eller store partier til fester, vinkælderen, firmagaver eller restauranten.
Var det noget med en vinsmagning sammen med kollegaer, familie og venner, forhør da venligst om de mange muligheder og oplevelser vi kan tilbyde,
ikke kun indenfor vin, men også vin & ost eller med specialiteter fra samme områder som vinen kommer fra. Vi formidler også kontakter til Vin-, Gourmet- og Kulturrejser samt ferieboliger i vinlandet.
COS Sicilien
De små buttede flasker med absolut TOP-vine.
Cerasuolo, Frapato, Nero d'Avola og Rami
COS er hjemhørende i det Sydøstlige hjørne af Sicilien.
Syd for Cantania og Seracussa

Dom Pirignon.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Pran Vinimport