Top 200 - byer  |  

Faldsikring.nu ApS

Faldsikring.nu ApS - Taastrup

Faldsikring.nu ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Faldsikring.nu ApS

Faldsikring.nu ApS forhandler faldsikring- og PPE udstyr i den bedste kvalitet. Hos Faldsikring.nu finder du produkter fra deres samarbejdspartner ABS, der er blandt de bedste producenter på det europæiske marked. At arbejde i højden betyder, at man har et stort ansvar, og derfor er høj sikkerhed og kvalitetsmaterialer en central del af deres service og deres udstyr.

Udover deres fokus på kvalitet og sikkerhed i deres produkter, har Faldsikring.nu desuden fokus på, at deres produkter også skal sikre, at brugeren er fri til at bevæge sig, så det er muligt at arbejde ubesværet.

Søger du kvalitetsudstyr til dine medarbejdere, kan du gå på opdagelse i produktkataloget på www.faldsikring.nu. Udover et stort udvalg af udstyr tilbyder Faldsikring.nu desuden også serviceaftaler, hvor faguddannet personale foretager jævnlige eftersyn på jeres faldsikringsudstyr, således at I altid er sikre på, at jeres udstyr er fuldt funktionsdygtigt.

Du er velkommen til at kontakte Faldsikring.nu for hjælp til det rette udstyr. Du er altid sikret løsningsorienteret rådgivning og fleksible løsninger. Du kan kontakte Faldsikring.nu på 60 43 85 00 til en samtale om dine behov for sikkerhedsløsninger.

Faldsikring.nu ApS
Roskildevej 342
2630 Taastrup
60 43 85 00
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Faldsikring.nu ApS