Top 200 - byer  |  

Godt arbejdsliv

Godt arbejdsliv - Skovlunde

Godt arbejdsliv

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Godt arbejdsliv

Godt Arbejdsliv er en konsulentvirksomhed, hvor medarbejderne der til hver dag hjælper virksomheder i Danmark med at skabe motivation af medarbejdere og trivsel på arbejdspladsen. Alle konsulenter hos Godt Arbejdsliv har stor indsigt og viden om forskningen der beskæftiger sig med forandringer på arbejdspladsen og miljø.

Det er helt afgørende at have medarbejdertrivsel og arbejdsglæde for øje, hvis man vil sikre sig at have medarbejdere, der præsterer bedst og sikre få sygedage om året. Og af og til kræver det, at man får hjælp fra eksterne til til at øge trivslen, og det er i denne situation, at Godt Arbejdsliv kan træde til.

Udover at sikre, at du som leder får relevante værktøjer, der kan øge motivationen hos medarbejderne, står de også gerne til rådighed med rådgivning, hvis man ønsker at forebygge stress på arbejdspladsen. En vigtig del af medarbejdertrivsel, handler om at fjerne de situationer og omstændigheder, der kan resultere i at skabe stress hos medarbejdere - det vil både have en positiv indvirken på såvel medarbejder som virksomheden.

Godt Arbejdsliv er gerne behjælpelige - både direkte i virksomheden, hvor deres konsulenter gerne indgår i dagligdagen blandt medarbejderne og arbejder sammen med leder og medarbejdere om at øge trivslen og derudover kan man også deltage i foredrag.

Vil du gerne vide mere om, hvordan de kan hjælpe din virksomhed, er du altid velkommen til at kigge forbi deres hjemmeside på www.godtarbejdsliv.dk. Du kan også altid kontakte en af deres konsulenter, hvis du ønsker at have en samtale om de udfordringer, du møder i din virksomhed. Du kan kontakte dem telefonisk på 24 62 13 44 eller skrive en mail til bp@godtarbejdsliv.dk.

Godt Arbejdsliv
Lystoften 17
2740 Skovlunde
24 62 13 44
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Godt arbejdsliv