Top 200 - byer  |  

Tandlægerne Algade 33

tandlaegerne-algade-33

Tandlægerne Algade 33

Nøgleord

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandlægerne Algade 33

Hos Tandlægerne Algade 33 i Roskilde, er vi dedikerede til at give dig et strålende smil og en sund mund. Vores klinik byder på en tryg og professionel atmosfære, hvor vi tilbyder et bredt spektrum af tandbehandlinger. Vores erfarne tandlæger og tandplejere er her for at sikre, at hver behandling skræddersyes til dine unikke behov, uanset om det er rutinemæssig tandpleje, kosmetiske behandlinger eller mere komplekse tandprocedurer.

Vi forstår vigtigheden af god mundhygiejne og dens indflydelse på din generelle sundhed. Derfor lægger vi stor vægt på forebyggelse, så du kan opretholde et sundt smil hele livet. For studerende tilbyder vi desuden en særlig rabat på 25%, så god tandpleje er tilgængelig for alle.

Vi ved, at tandlægeskræk kan være en barriere for mange, men hos os er du i trygge hænder. Vi arbejder tålmodigt og forstående for at sikre, at din oplevelse hos os er så behagelig som muligt. Med moderne teknologi, som digitalt aftryk, gør vi din besøgelse hurtigere og mere komfortabel.

Vores klinik er centralt placeret på Algade 33, 4. sal i Roskilde, hvilket gør det nemt for dig at besøge os. Vi er her for at hjælpe dig med akutte behov uden for vores normale åbningstider gennem vores samarbejde med tandpinevagten i Region Sjælland.

Lad os tage hånd om dit smil og din tandpleje. Kontakt os i dag for at booke din tid hos Tandlægerne Algade 33, og tag det første skridt mod et sundere smil.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Tandlægerne Algade 33