Top 200 - byer  |  

Hotel Griffen A/S

Hotel Griffen A/S - RONNE

Hotel Griffen A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Hotel Griffen A/S

Velkommen til Bornholm – Danmarks solskinsø
Et ophold på Bornholm byder på både masser af seværdigheder og historiske kultur fænomener samt et væld af gastronomiske og aktive feriemuligheder.
Bornholm er Danmarks mest kendte klippeø, og er hjemstavn for både rundkirker og en gammel fæstningsruin (Hammershus). Bornholm har tillige alt fra fantastiske sandstrande til den rå klippe natur.
Bornholm Hotels ligger i Bornholms største by Rønne og består af to fantastiske hoteller, Griffen Spa Hotel samt Radisson Blu Fredensborg Hotel der begge byder på fantastisk havudsigt direkte fra værelserne samt tæt til by og strand.
Hotel ferie på Bornholm med havudsigt og wellness. Besøg 2 af Bornholms 4-stjernede hoteller og oplev vores enestående Spa og Wellness Center - Den bornholmske Diamant Spa. Vi sørger for rejsen med fly (DAT) eller Bornholmerfærgen til Bornholm.
Oplev påsken, pinsen, foråret, sommeren sammen med kæresten, vendinden eller hele familien. Vi har weekendophold, wellness & spa ophold, konference og møde faciliteter, vinarrangementer og meget mere på Bornholmhotels på Bornholm.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Hotel Griffen A/S