Top 200 - byer  |  

JH Totalentreprise

JH Totalentreprise - Rødovre

JH Totalentreprise

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af JH Totalentreprise

Står du over for et renoveringsprojekt af dit hus, men ved du ikke hvor du skal starte? Der er mange bolde i luften når man skal renovere, men så er det godt at vi hos JH Totalentreprise tilbyder entrepriseservice til Storkøbenhavn og resten af Sjælland, så du roligt kan overlade styringen af dit projekt til én virksomhed, der samler alle trådene.

Vi tilbyder et omfattende katalog af services. Vores spidskompetence er renovering af lejligheder og huse i Københavnsområdet, men vi varetager også malerarbejde, murerarbejde og tømrerarbejde. Vi tager os af ombygning og renovering af kælder, så du kan opfylde dine boligdrømme.

Har du brug for en fagmand inden for håndværksfaget eller en dygtig entreprenør i Københavnsområdet? Så tøv ikke med at tage kontakt til os for en snak om dine renoveringsdrømme.

Vi har mange års erfaring med at agere tovholder for et stort hold håndværkere og sikre at det rigtige arbejde bliver udført til den aftalte tid. Vi guider dig sikkert gennem processen, fra den indledende samtale til huset er klar til beboelse.

Har du brug for mere information om JH Totalentreprise, kan du altid tage kontakt til os ved at sende en mail til info@jhtotalentreprise.dk eller ringe på 70 70 18 22. JH Totalentreprise har adresse i Rødovre, nærmere bestemt Nyholms Alle 48, og vi glæder os til at møde dig.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du JH Totalentreprise