Top 200 - byer  |  

Jumpstart Adventure Zone

Jumpstart Adventure Zone - Risskov

Jumpstart Adventure Zone

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Jumpstart Adventure Zone

Jumpstart Adventure Zone er en aktivitetspark, der er beliggende lige ud fra Aarhus. Jumpstart Adventure Zone er skabt ud fra et ønske om at gøre breddeidrætten mere tilgængelig, og derfor kan du prøve mange forskellige aktiviteter i deres center.

Du kan blandt andet besøge deres trampolin zone, kaste dig ud i skateboarding eller kaste dig ud i deres forhindringsbane - OCR.

Der er rigtig mange muligheder, og derfor har parken også en stor tilgang af mennesker - både unge og ældre, der gerne vil være sammen med andre mennesker når de udfolder sig fysisk i aktivitetsparken. Og Jumpstart Adventure Zone byder også alle velkommen.

Jumpstart Adventure Zone har et ønske om at blive anerkendt, som et center, der bidrager med at udvikle og motivere de gæster, der kommer. Derfor har de også skabt de optimale rammer til at være fysisk aktiv.

Vil du gerne vide mere om deres aktivitetspark, kan du finde mere information på deres hjemmeside www.jumpstartaarhus.dk. Du kan også altid tage kontakt til dem, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om dine muligheder. Du kan ringe til dem på 42 34 79 19 eller skrive til dem på e-mail jumpstartdk@gmail.com.


Jumpstart Adventure Zone ApS
Sindalsvej 2
8240 Risskov
42 34 79 19
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Jumpstart Adventure Zone