Top 200 - byer  |  

JT's Murerforretning

JT's Murerforretning - Nørre Snede

JT's Murerforretning

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af JT's Murerforretning

JT murerforretning startede i juli 2015.
En tæt kontakt med kunderne er en høj prioritet, for at skabe den bedste oplevelse og et glidende forløb i ethvert projekt, og for at skabe de bedste rammer, for både kunden og os.
Vi har et tæt samarbejde på tværs af flere faggrupper, og kan derfor tilbyde totalentrepriser, eller være behjælpelig med kontakt til de håndværkere, som skal bruges.

Her startede vi op med fokus på skalmuring og mindre renoveringsopgaver. Siden da er det gået stærkt… Vi varetager nu langt de fleste områder indenfor murerfaget, og vi har kapacitet til både større og mindre opgaver.

I vores team kan det nævnes, at vi har tidligere deltagere af Skills, med flotte resultater, og flere svende er udlært med medalje. Dette giver et specielt øje for detaljen og evnen til at tænke ud af boksen.
Vi er et team på 14 mand – heraf 2 lærlinge. Bemandingen består både af erfarne og rutinerede svende, samt yngre, nytænkende svende. På den måde opnår vi et stærkt og dynamisk team, som supplerer hinanden godt på tværs af projekterne.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du JT's Murerforretning