Top 200 - byer  |  

MoveF IVS

MoveF IVS - Næstved
Lukket
Åbner in 7 timer

MoveF IVS

(Endnu ingen bedømmelser)

Åbningstider

Mandag
08:00 16:00
Tirsdag
08:00 16:00
Onsdag
08:00 16:00
Torsdag
08:00 16:00
Fredag
08:00 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Beskrivelse af MoveF IVS

MoveF.dk - når du søger strømper med støtte til kvinder og mænd.
Spar penge på dine favoritstrømper her.

Lyder det skønt, at

opleve at have mere energi efter en lang arbejdsdag stående eller siddende. Hvorfor? Fordi støttestrømper hjælper på trætte og ømme ben.
kunne forebygge hævede ben efter flyrejser, busture eller under graviditet.
din udholdenhed øges, når du dyrker sport.
få en oplevelse af øget overskud og velvære.
undgå sprængte blodkar og åreknuder
At du gør noget godt for din krop, gør kun det hele meget bedre. Bedre livskvalitet.

Vi er MoveF – F for forward. Vores mål er, at gøre noget godt for andre. At gøre en forskel, stor som lille. Det er ganske enkelt. Det er vigtigt for os, at du har det godt og får det bedre. Vi vil gerne være den foretrukne leverandør af støttestrømper til private og firmaer. Det er hele idé’en og konceptet. Vores mål er ikke at være de største, men yde en service, der giver dig værdi og som du husker.

Vi mener at kunne gøre en forskel inden for støttestrømper i forhold til kvalitet og hurtig levering. Vi har selv erfaring med brug af produkterne og har blandt andet ekspertise inden for salg og transportbranchen. Vi er i direkte kontakt med producenten og kan derfor tilbyde dig en fordelagtig pris. God kommunikation og rådgivning er en selvfølge i forbindelse med dit eventuelle køb.

Hvorfor støtte i dine strømper? Vi mener, at selv om du er ung, ældre, kvinde eller mand, vil vi gerne sikre, et bedre blodomløb til dine ben. Ved at sikre et bedre blodomløb, mindsker du risikoen for hævede, trætte, ømme ben og fødder, samt åreknuder og blodpropper i benene.

For os er kvalitet og elegance vigtige parametre. For kun det bedste er godt nok til dig. Derfor har vi fundet moderigtige støttestrømper fra Italien og England. Vi interesserer os for dig og følger gerne nye spændende ide'er. Hold dig derfor ikke tilbage, hvis du har en god idé. Du er mere end velkommen med feedback. Kun på den måde bliver vi bedre og din foretrukne fremtidige samarbejdspartner. Sammen bliver vi bedre.

Vores sortiment rummer knæstrømper, tights, selvsiddende stay-up, samt tights med sølvioner, der har en antibakteriel virkning. Alle i et flot og lækkert design med denier fra 40 til 280.

Vi har flere varianter af strømper velegnet til løb, cykling og andre slags sport. De fåes med mikrofiber og bomuld. Nyeste skud på stammen er sportsstrømpen med kobber i hæl og tå, der forhindrer spredning af bakterier, der forårsages af lugt. Det sikrer et bedre velvære. Dette er igen med til, at forbedre hudens udseende. Få'es i hvid med blå kant (kobberfarve i hæl og tå) og sort med rød kant.

Vi vil gerne give og gøre noget godt for dig. Du har mulighed for at gøre noget godt for dine kollegaer.

Støttestrømper på din arbejdsplads. Hvis du hjælper med en firmaaftale til gavn for både dig, dine kollegaer og i sidste ende dit firma, tilbyder vi at give firmarabat og du vil modtage 2 par strømper gratis, som tak for hjælpen. Skriv gerne til os på info@movef.dk, hvis du og dit firma/kollegaer er interesseret i at lave en firmaaftale.

Hvis du dyrker sport og kan se ideén i at lave en aftale med din sportsforening, så kig endelig forbi Sportsforeninger - støttestrømper til din sportsgren. Vi kan tilbyde dig/jer rabat som ved firmaaftalerne.

Ved siden af støttestrømperne, har vi taget Loafer socks/Invisible hjem her til sommeren. Nyd den usynlige strømpe i sommerskoen. Vi håber I vil kunne lide dem.

Køb dine strømper online her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

MoveF

Kontakt os på info@movef.dk eller tlf. 31417179
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du MoveF IVS