Top 200 - byer  |  

Koss & Krasnik

Koss & Krasnik - Køge

Koss & Krasnik

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Koss & Krasnik

Briller kan sammenlignes med en partner - man skal matche og tilbyde hinanden den støtte der er behov for. Koss & Krasnik er en optiker i Køge, hvor vi er stolte af at have byens bedste udvalg og frem for alt, pris.


Der er et væld af optikere i og omkring Køge i Østsjælland, men hos os er priserne stort set halveret i forhold til vores konkurrenter. Vi forhandler bl.a. brilleglas, brillestel og linser. Da vores ejer Michael Krasnik har arbejdet i glasindustrien størstedelen af sit liv, sælger vi udelukkende det bedste glas i branchen.


Som kunde hos os får du flere goder, blandt andet multipower glas med branchens største læsefelt, rentefri fradragsordning og 50% på premium glaskvalitet.


Har du behov for nye linser, er Koss & Krasnik det oplagte valg. Vi hjælper gerne med at finde den rette brille- eller linseløsning til dig.


Vi holder til på Vestergade 9, 4600 Køge, men pga. vores gode ry har vi kunder fra hele landet. Har du spørgsmål til vores tilbud, kan du til hver en tid kontakte os på telefon +45 56 65 77 02 eller over mail info@kossogkrasnik.dk. Vi glæder os til forhåbentlig at se dig i vores butik.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Koss & Krasnik