Top 200 - byer  |  

AKN-Gulvtech

AKN-Gulvtech - KBH h

AKN-Gulvtech

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af AKN-Gulvtech

AKN-Gulvtech: Din professionelle gulvlægger i København
Drømmer du om et nyt og smukt gulv i dit hjem eller din virksomhed? Hos AKN-Gulvtech tilbyder vi professionel gulvlægning i København og omegn med over 10 års erfaring i branchen. Vi er specialister i epoxygulve, PU-gulve, trægulve, vinylgulve og tæpper, og vi hjælper dig gerne med at finde den optimale gulvbelægning til dine behov.

Et bredt udvalg af gulvbelægninger:

Uanset om du er til et slidstærkt epoxygulv til din virksomhed, et elegant trægulv til din stue eller et hyggeligt tæppe til dit soveværelse, har vi et bredt udvalg af gulvbelægninger at vælge imellem. Vi tilbyder:

Epoxygulve: Epoxygulve er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for slid, kemikalier og vand. De er derfor ideelle til både private og erhverv, og de fås i et væld af farver og nuancer.
PU-gulve: PU-gulve er fleksible og komfortable gulve, der er behagelige at gå på. De er velegnede til forskellige områder, herunder kontorer, butikker, og sportsfaciliteter.
Trægulve: Trægulve er klassiske og elegante gulve, der skaber en varm og hyggelig atmosfære. Vi tilbyder trægulve i forskellige træsorter, og vi kan også slibe og afrense dine gamle trægulve, så de får nyt liv.
Vinylgulve: Vinylgulve er moderne og praktiske gulve, der er nemme at rengøre og vedligeholde. De fås i et stort udvalg af mønstre og farver, og de er derfor ideelle til alle rum i hjemmet.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Stubmøllevej 11, 1. th., 2450 København SV, 2450 Kokkedal
Fragtvej 9, 2450 Horsens

Her finder du AKN-Gulvtech