Top 200 - byer  |  

Tandlæge Erik Strange

Tandlæge Erik Strange - København N

Tandlæge Erik Strange

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandlæge Erik Strange

Søger du en kompetent tandlægeklinik beliggenden i København, som har midlerne til at sørge for, at dine tænder vedbliver raske? Hos Tandlæge Erik Strange har alle tandlæger utrolig meget viden inden for området. Alle tandlægepatienter kan hermed være sikre på, at de er i gode hænder, når de skal have ordnet tænder i Tandlægerne Erik Stranges klinik.
Som et kvalitetsstempel har vi gjort sådan at, samtlige tandlægepatienter på vores website, kan læse, hvad andre kunder har sagt om vores tandlægeklinik.
Vi følger selvfølgelig med i områdets udvikling. Det betyder, at vi eksempelvis tilbyder de bedste tandbehandlinger. Vores trofaste tandlæger har utrolig bred arbejdserfaring inden for et bredt udvalg af alsidige behandlingstilbud, og vi foretager derfor alt fra regelmæssige tjek til større tandbehandlinger - eksempelvis broer og kroner. Vi sætter uden undtagelse vores kunder først. Det er derfor utrolig vigtigt for os, at alle vores patienter føler sig glade. Når du ser vores professionelle tandlægeklinik, placeret i København, vil du fornemme, at der hersker en rolig aura.
Sidder du med spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, sidder vores rare medarbejdere altid klar til at besvare dine spørgsmål.


Tandlæge Erik Strange
Borups Alle 7
2200 København N
Telefon: 38346786‎
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Grønnegade 36, sttv, 1107 Holte

Her finder du Tandlæge Erik Strange