Top 200 - byer  |  

LINE&JO

LINE&JO - København K

LINE&JO

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af LINE&JO

LINE&JO er en eksklusiv smykkebutik, der ligger i indre by i København K. Siden deres opstart i 2007 har LINE&JO haft en vision om at skabe smykker, der forbinder minimalismen fra norden med modens konstante udvikling.

I deres designs fremhæves deres flotte håndværk som guldsmede. De skaber smykker i et tidsløst design med sans for detaljerne, der sætter deres unikke præg på alle deres designs. Det er deres ønske, at deres smykker fremhæver elegance og styrken hos enhver kvinde - og at alle kvinder kan finde et smykke, der passer til deres stil.

Mulighederne er mange i deres store smykkeudvalg, og du har mulighed for at sammensætte præcis det look, du går efter. Alle smykker komplimenterer hinanden, og du kan derfor blande øreringe, sætte flere halskæder sammen og sammensætte flere ringe.

De benytter alle velkendte materialer som sølv, guld og ædelsten. Men derudover finder du også smykkedesigns i metal, hvor slibningen af fx ringene bliver unik for hver gang. De metalliske smykker bliver dermed et lille kunstværk.

Besøg hjemmesiden og se deres store udvalg af smukke smykker på www.lineandjo.com. Du kan også altid kontakte dem, hvis du har spørgsmål til deres designs på telefon 35 14 14 99 eller via mail til customercare@lineandjo.com.

LINE&JO
Gothersgade 31
1123 Copenhagen K
35 14 14 99
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Sjælør Boulevard 32, st. th, 2450 København

Her finder du LINE&JO