Top 200 - byer  |  

Familieretsadvokaterne

Familieretsadvokaterne - København K

Familieretsadvokaterne

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Familieretsadvokaterne

Tvangsfjernelses Advokater består af Elise Quaada og Cristina Poblador, der begge er er erfarne advokater, der arbejder med familieret med særligt fokus på sager, der indbefatter tvangsfjernelse af børn. Sager om tvangsfjernelse begynder i enten kommunerne eller Ankestyrelsen, og lige meget hvilken institution, der opstarter sagen har forældre og børn over 12 år ret til gratis advokatbistand i en sådan sag.

Som erfarne familieretsadvokater, kan Quaada og Poblador tilbyde forældre juridisk rådgivning i deres sag. Begge har en bred viden om kommunens sagsbehandling og kan derfor hjælpe jer med at studere, om der er begået nogle fejl og sørge for, at du kender dine rettigheder.

Er der tale om, at dit barn skal anbringes uden for hjemmet, er du altid meget velkommen til at kontakte tvangsfjernelsesadvokaterne Quaada og Poblador. Med mange års erfaring og viden indenfor deres speciale, hjælper de gerne med advokatbistand.

Du kan tage kontakt til dem telefonisk på 33 36 70 44 eller skrive til dem på mail familie@homannlaw.dk, så kan I få en samtale om, hvordan de kan hjælpe dig og din familie.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Familieretsadvokaterne