Top 200 - byer  |  

Ezanza massage

Ezanza massage - København K

Ezanza massage

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Ezanza massage

Oplever du muskelspændinger- og smerter? Og vil du gerne løsne op og opleve en følelse af velvære? Ezanza er en klinik for massage og velvære i hjertet af København K, der tilbyder fysiurgisk massage for både enkeltpersoner, par og gravide.

Navnet Ezanza er en kombination af de to ord, essens og sanser, fordi vi, når vi udfører fysiurgisk massage i København, stræber efter at give samtlige af dine sanser en god oplevelse.

Foruden fysiurgisk massage er vi specialiserede i gravid massage, på en specialfremstillet briks med hul til maven. Herudover tilbyder vi også kranio sakral massage, lymfedrænage og ansigtsmassage.

Hos Ezanza ved vi, at størstedelen af vores klienter har et travlt arbejdsliv, og derfor har vi sørget for at vores åbningstider tilgodeser dette. Vi kan besøges man.-fre. fra 9:00 til 20:00 lørdag fra kl. 10:00 til 18:00 og endelig søndag fra 11:00 til 17:00.

Vores massageklinik ligger i centrum af København, få minutter fra Nørreport station. Du finder os på Nørregade 22, 1. sal, 1165 København K, og du kan altid droppe ind for at se om der skulle være en akut massagetid ledig.

Vil du vide mere om vores fysiurgiske massage, parmassage, gravid massage eller andet, er vores telefon åben på enten 30 50 80 80 eller 32 12 60 60. Vi ser frem til at hjælpe dig af med spændinger og smerter i din hverdag.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Ezanza massage