Top 200 - byer  |  

Eberhart Furniture ApS

Eberhart Furniture ApS - København K

Eberhart Furniture ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Eberhart Furniture ApS

Eberhart Furniture er et dansk møbel brand, grundlagt af Rune Vigil og Esben Christoffersen i 2014. De arbejder ud fra filosofien om at skabe møbler, hvor rå materialer fra naturen mødes med stramme og enkle linjer - uden at gå på kompromis med materialernes naturlige æstetik.

I deres kollektioner kan du finde designs, der er stærkt, holdbart og funktionelt. De går meget op i at benytte materialer, der ældes med ynde og derfor består deres kollektioner primært af egetræ, beton og metal.

Deres kollektioner skabes i deres eget produktionshus der ligger på Sydfyn, hvor de arbejder med underleverandører der har gode arbejdsbetingelser og høj kvalitet i arbejdet.

Med en fælles passion for det gode håndværk og flot design kan du med Eberhart Furniture få flot dansk design med rene linjer og et stilrent look.

Du kan finde kollektionen på deres hjemmeside www.eberhart-furniture.com. Har du spørgsmål er velkommen til at kontakte dem på telefon 70 88 47 27 eller på e-mail til info@eberhart-furniture.com.

Eberhart Furniture
Kronprinsessegade 8 Kdl.
1306 København K
70 88 47 27
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Eberhart Furniture ApS