Top 200 - byer  |  

Daisy Løvendahl

Daisy Løvendahl - København V

Daisy Løvendahl

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Daisy Løvendahl

Savner du råd og vejledning i at leve i vores moderne verden med kærlighed, børn og job? Daisy Løvendahl er en af Danmarks mest anerkendte personlige rådgivere. Via hjemmesiden http://daisylovendahl.dk/ kan du følge med i hendes arbejde med, hvordan man lærer at leve livet fuldt ud og får balance i alle aspekter af ens tilværelse.
Foruden at drive egen virksomhed som personlig rådgiver, er Daisy også fast skribent i Alt For Damerne og er forfatter til 2, snart 3, bøger. I Daisy’s online butik kan du købe bøgerne “Lev” og “Elsk”, som begge to har fået fem stjerner på Saxo.com.
Begge bøger er skrevet for at få dem der læser dem til at overveje, hvad der giver deres liv mening, og hvordan de kan få mere tid til dette.
Daisy’s bøger er henvendt til alle, der har en hektisk hverdag, hvor det hele gerne skal gå op i en højere enhed.
På webshoppen forhandler Daisy desuden manualer til dit livs, foldere med værktøjer til at udvikle dig selv og inspirerende plakater.
Besøg Daisys webshop på http://daisylovendahl.dk/butik/ allerede i dag, eller tag kontakt til Daisy ved at sende en mail på hallo@daisylovendahl.dk eller ringe til 51 94 07 10. Du kan også følge Daisy på Instagram eller Facebook.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Daisy Løvendahl