Top 200 - byer  |  

Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel - København K

Copenhagen Admiral Hotel

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Copenhagen Admiral Hotel

Skal du på ferie i København eller arrangere et større arrangement, privat eller erhvervsmæssigt, og vil du gerne have mest muligt ud af dit ophold? Så bør du vælge et hotel med en central beliggenhed midt i byen.

Copenhagen Admiral hotel er et 4-stjernet hotel i Københavns centrum. Hotelbygningen er et af havnefrontens vartegn: Bygningen er et mere end 200 år gammelt korntørringsmagasin, og er siden restaureret og genåbnet som hotel med moderne konferencelokaler og mødefaciliteter.

Hotellet råder over 166 værelser, hvoraf ingen er ens. Alle besøg hos os er altså en ny, unik oplevelse, og med et ophold hos os er du i en perfekt position til at udforske København.

Hotellet har bl.a. udsigt til Skuespilhuset, Ofelia Plads, Papirøen og Operaen. Herudover ligger hotellet blot et par minutter på gåben fra nogle af byens største turistattraktioner, blandt andet Nyhavn og Den Lille Havfrue.

Hotellet lægger også lokaler til firmaarrangementer og private selskaber. Hold fx konference, konfirmation, bryllup eller firmafest i vores stemningsfulde lokaler.

Den anerkendte Restaurant Salt holder til i hotellet, og byder gerne indenfor til en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Lige meget om du befinder dig i hotellet, i restauranten eller i vores mødefaciliteter, lægger vi altid vægt på at levere personlig og dedikeret service til dig og dit selskab.

Du finder os på Toldbodgade 24-28, 1253 København K. Har du spørgsmål til hotellet eller vores mødefaciliteter, henstiller vi til vores telefon +45 33 74 14 14 eller mail booking@admiralhotel.dk. Du har også mulighed for at booke dit ophold eller vores mødelokaler online. Vi ser frem til at se dig til et behageligt ophold eller event på Copenhagen Admiral Hotel.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Copenhagen Admiral Hotel