Top 200 - byer  |  

Tandlæge Erik Strange

Tandlæge Erik Strange - København N

Tandlæge Erik Strange

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandlæge Erik Strange

Leder du efter en loyal tandlæge placeret i København, som har kompetencerne til at sørge for, at dine tænder forbliver stærke? Hos Tandlæge Erik Strange har alle medarbejdere virkelig stor erfaring inden for feltet. Samtlige kunder kan således være sikre på, at deres tænder er i gode hænder, når de får behandlinger i vores klinik.
Som et kvalitetsstempel har vi gjort sådan at, alle tandlægepatienter på vores website, kan læse, hvad tidligere tandlægepatienter har fortalt om os.
Vi følger naturligvis med i områdets udvikling. Det medfører, at vi eksempelvis udbyder de bedste behandlingsformer. Vores dygtige ansatte har utrolig stor viden inden for en lang række af forskellige tandbehandlinger, og vi foretager hermed alt fra regulære tandbehandlinger til større indgreb - så som paradentosebehandling. Vi sætter altid vores kunder i centrum. Det er således virkelig vigtigt for os, at samtlige af vores kunder føler sig glade. Når du ser vores stemningsfulde tandlægeklinik, med belligheden på Nørrebro, vil du se, at der er en rar atmosfære.
Brænder du inde med spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt vores klinik kan behandle dig, er vores rare personale altid klar til at besvare dine spørgsmål.


Tandlæge Erik Strange
Borups Alle 7
2200 København N
Telefon: 38346786
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Tandlæge Erik Strange