Top 200 - byer  |  

Lexcio Advokatfirma

Lexcio Advokatfirma - København S

Lexcio Advokatfirma

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Lexcio Advokatfirma

Valg af advokat er en tillidssag. Du skal være sikker på at advokaten har dine interesser for øje, og har de rette kompetencer til at føre din sag.

Søger du en advokat med stor erfaring og høj succesrate inden for socialretten? Så vil vi hos Lexcio meget gerne påtage os din sag. Lexcio er et advokatfirma i København, der yder juridisk hjælp i familieretslige anliggende som fx tvangsfjernelse eller skilsmisse.

Bag Lexcio står jeg, Thomas Taguchi, der tidligere har arbejdet mange år i nogle af Danmarks største advokatvirksomheder. Med mig som din advokat vil du opleve at jeg går til enhver sag med stor interesse for den/de individuelle klienter. Din succes er Lexcios succes.

Du finder Lexcio i København, nærmere bestemt Njalsgade 76, Univate, 4. sal, 2300 København S. Vil du vide mere om hvad Lexcio kan gøre for dig? Så kontakts os for en uforpligtende samtale. Giv os et kald på vores hovednummer 53570333 eller send os en mail via adressen info@lexcio.dk.

Vi ser frem til at bistå dig i din socialretslige tvist, hvad end det drejer sig om forældremyndighed eller at føre en sag mod kommunen.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Lexcio Advokatfirma