Top 200 - byer  |  

MIPEcph

MIPEcph - København K

MIPEcph

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af MIPEcph

MIPEcph er en hyggelig frisør, der ligger i hjertet af København på Knabrostræde i København K. I salonen arbejder fagstolte frisører, der hver dag yder deres bedste for at give deres besøgende et flot look og en hyggelig oplevelse. Hos MIPEcph er alle velkomne, hvor de både tilbyder dame- og herreklip samt klipning af børn og unge. Her kan voksne nyde te, kaffe eller en øl mens børn kan nyde en sodavand og lidt popcorn, mens de sidder i frisørstolen.
Som noget særligt tilbyder salonen brudepakker, hvor bruden kan få lagt en flot og naturlig makeup og opsat håret til den store dag. Med mange års erfaring inden for brudemakeup og flotte håropsætninger, kan de sikre dig lige præcis den styling, du ønsker på din store dag.
Frisørsalonen i indre by er fyldt med varme og sjæl, og her er der evigt fokus på faglig udvikling. Derfor har alle frisører i salonen fingeren på pulsen i forhold til klippemetoder og nyeste styles.
Du er altid velkommen til at kontakte MIPEcph, hvis du søger en dygtig frisør i København K. Du kan kontakte dem telefonisk på 33 15 97 77 eller skrive til deres mail på Mipecph@gmail.com. Vil du vide mere om deres arbejde, kan du besøge www.mipecph.dk.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du MIPEcph