Top 200 - byer  |  

Beskrivelse af Visuality

VISUALITY Design & Marketing er et lokalt reklamebureau i Greve som ejes af Freelance Art Director & Grafisk Designer Lars Bo Jensen. Lars Bo er uddannet på Grafisk Højskole og Reklamebureau og har i 22 år beskæftiget sig professionelt med design, marketing og kommunikation til både b2c & b2b.
Igennem de sidste 8 år har VISUALITY været fast leverandør af store digitale og trykte marketing kampagner og design til bl.a.: Ubisoft, Universal Pictures, SF Film, Valora Trade, Toys´R´Us og Fætter BR (TopToy). Derudover har VISUALITY tidligere været leverandør for Disney, Aller, Bonnier, Egmont Serieforlaget, Egmont Lademan mfl.
Freelance assistance:
Lars Bo rykker gerne fysisk ud til marketing afdelinger eller andre bureauer med meget kort varsel, når der er brug for ekstra hænder i produktionen eller til kreative indspark. Og VISUALITY påtager sig også gerne større komplekse og længerevarende produktioner, hvor vi til hver enkelt opgave via VISUALITY netværket, kan sammensætte et super professionelt team af erfarne underleverandører til at løse opgaven, såfremt vi ikke selv har hænder nok.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Amager Strandvej 122, sal 2, 2300 KOBENHAVN
Peter Ipsens Allé 1, sal 2-9, 2400 KOBENHAVN

Her finder du Visuality