Top 200 - byer  |  

Studenter-Kompagniet ApS

Studenter-Kompagniet ApS - Klippinge

Studenter-Kompagniet ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Studenter-Kompagniet ApS

Bliver du og dine klassekammerater snart færdige på gymnasiet eller en anden uddannelse, og vil i planlægge den bedste vogntur? Studenter-Kompagniet er et vognfirma, der tilbyder studenterkørsel, salg af bannere, og alt hvad der ellers hører til af tilbehør til en sjov studenterkørsel.

Som vi plejer at sige: ”I får huen, vi sørger for jeres studentervogn”. Vi er klar over, at I gerne vil have en helt speciel dag og af den grund er vores vogne også anderledes end normalt. Vi tilbyder nemlig studenterkørsel i voldsomme veteranlastbiler fra krigens tid. Vores lastbiler holder derfor til det hele. I kan slå jer løs med høj musik og dans, og det gør ikke noget at I spilder.

Studenter-Kompagniet disker op med studentervogn, højtalere og selvfølgelig forsikring og efterfølgende rengøring. Vi går højt op i sikkerhed. Samtlige af vores ansatte chauffører har en relevant uddanelse, fx som redder eller brandmand, er er også certificeret i førstehjælp.

Studenter-Kompagniet kører studentervogne overalt på Sjælland, men til gengæld ikke i Jylland.

For at bestille jeres vognkørsel i dag, eller for køb af bannere og andet tilbehør til studenterkørsel, så kontakt os. Send en besked til Chris på chris@studenter-kompagniet.dk eller Henrik på henrik@studenter-kompagniet.dk. Du kan også give os et kald på telefonnummer 52337288 eller 60192946.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Studenter-Kompagniet ApS