Top 200 - byer  |  

Proacteur ApS

Proacteur ApS - Kgs. Lyngby

Proacteur ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Proacteur ApS

Konsulentvirksomheden Proacteur Aps blev opstartet i 2006 med et ønske om at rådgive virksomheder, der er under forandring med at nå deres målsætninger. Deres rådgivning bygger på anerkendte metoder inden for forandringsledelse, der fremviser den kompleksitet enhver forandring indebærer.

Sammen med deres kunder, sørger de for, at forandringen implementeres og accepteres af virksomhedens medarbejdere. Proacteurs konsulenter har en stor viden om forandringsledelse og erfaring inden for forandringskommunikation, der er grundlaget for lederudviklingen og deres kursus inden for change management, der giver ledere en indsigt i forandringer og den modstand, der uundgåeligt vil opstå blandt nogle medarbejdere i virksomheden.

Der arbejder med tre niveauer - at skabe forståelse for nødvendigheden i at forandre, at udvikle og uddanne medarbejdere i forandringsprocessen og at hjælpe med at håndtere og implementere forandringen.

Er du interesseret i at læse mere om deres arbejde, kan du finde mere information på deres hjemmeside www.proacteur.com. Du kan også altid kontakte dem hvis du har spørgsmål eller ønsker at have en samtale med en af deres konsulenter. Du kan kontakte dem telefonisk på 70 23 22 40 eller skrive en e-mail til info@proacteur.com.


Proacteur ApS
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby
70 23 22 40
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Proacteur ApS