Top 200 - byer  |  

NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS

NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS - Kgs. Lyngby

NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS

NF:CURA Sportsfysiologi & Coaching er en klinik med et dedikeret team af fysioterapeuter, der ligger centralt i Lyngby på adressen Jægersborgvej 66. I klinikken har medarbejderne en vision om at være blandt de bedste inden for faget i Nordsjælland både i forbindelse med diagnosticering, træning samt genoptræning og i deres udbud af behandlinger. Derfor tager de også gerne nye patienter ind fra nærområder som Bagsværd og Gentofte, der leder efter en fysioterapeut.

I deres arbejde vægter de at lytte til deres patienter højt og give fyldestgørende rådgivning, så du som patient får information om din skade og har indsigt i resultatet af din genoptræning og behandling. Det er deres overbevisning, at når en patient har en god forståelse af sin egen behandlingsplan vil de få en langt mere korrekt rehabilitering.

I klinikken ved alle medarbejdere, at deres patienter hurtigst muligt gerne vil vende tilbage til arbejde eller sport. Deres mål er derfor at sikre en hurtig og intensiv behandling, hvor patienten også lærer sin krops styrker og svagheder. I klinikken er det desuden også muligt at modtage kranio sakral terapi, medicinsk akupunktur samt personlig træning.

Du skal være velkommen til at besøge NF:CURA Sportsfysiologi & Coachings website på www.nfcura.dk, hvis du gerne vil vide mere om klinikken og deres behandlinger. Du kan også kontakte dem på telefon 42 41 08 79 eller sende en mail til nick@nfcura.dk.

NF:CURA Sportsfysiologi & Coaching
Jægersborgvej 66
2800 Lyngby
42 41 08 79
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS