Top 200 - byer  |  

Havne Ishøj

Har du båd, eller nyder du bare synet af moler og uendelige skibsmaster? Her kan du danne dig et overblik over hvilke kyster, der består af havne og om hvilke andre forhold der er ved bredden: strande, legepladser, bad, vaskerier, faciliteter, restauranter, indkøbsmuligheder og lignende. Flere havne...

Har du båd, eller nyder du bare synet af moler og uendelige skibsmaster? Her kan du danne dig et overblik over hvilke kyster, der består af havne og om hvilke andre forhold der er ved bredden: strande, legepladser, bad, vaskerier, faciliteter, restauranter, indkøbsmuligheder og lignende. Flere havne har også en havnemyndighed, der kan oplyse dig om priser og regler for at smide anker for en nat eller to. Læg båden til, knap en flaske op, nyd selskabet og gå til køjs, før du atter begiver dig ud på det store hav.

Vis mere

2 resultater for Havne

S/I Ishøj Havn Havnekontoret i ISHOJ

Søhesten 1, 2635 ISHOJ
43 73 00 04

Ishøj Havn tilbyder dig et lækkert maritimt miljø og råder over alt det der hører til en fuldt moderne lystbådehavn: Vi har ledige bådpladser i alle størrelser også på lejebasis

baadplads, creacon, dykkerklub, havne

Fandt du den rigtige blandt de 2 udbydere af havne ? Er du også udbyder af havne og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Ishøj under kategorien havne. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori havne i Ishøj på Firmavejviser Ishøj. I øjeblikket er 2 virksomheder registreret i firmavejviser Ishøj i følgende kategori: havne.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information