Top 200 - byer  |  

Vognmandsfirmaet N.C. Christensen og Sønner A/S

Vognmandsfirmaet N.C. Christensen og Sønner A/S - HURUP

Vognmandsfirmaet N.C. Christensen og Sønner A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Vognmandsfirmaet N.C. Christensen og Sønner A/S

N.C. Christensen og Sønner A/S Hurup Thy beskæftiger sig Distribution udelukkende med transport indenfor Danmarks grænser.

Vores Vognmand vognpark tæller idag 25 lastbiler - derudover har vi aftaler med underleverandører, der kører akkurat Hurup Thy på Distribution samme måde Vognmand som vore egne lastbiler.

Vi har udelukkende box-biler/lukkede kasser, og vi er specialiseret i transport af fødevarer/færdigvarer til Vognmand fabrikker og grossister/købmænd. Vi transporterer tørvarer/kølevarer Distribution samt Hurup Thy pallegods indenfor alle katagorier - dog ikke farliggods.

Vores Distribution transport tæller Vognmand både rene transportkunder samt lagerkunder, hvor vi distribuerer Distribution varer fra vores eget lagerhotel Hurup Thy rundt i hele Vognmand Danmark (Sjælland-Jylland / Jylland-Sjælland).

Vi er ikke de Distribution største, Logistik men en skræddersyet transport/behandling af Hurup Thy gods til konkurrencedygtige Vognmand priser har sikret os en portefølje af kunder, der Logistik bruger os år efter år;

Vi er Vognmand fleksible og sætter service og god behandling i højsæde. Hurup Thy Vi Logistik har loyale og erfarne medarbejdere, der gør at transport til tiden er en selvfølge.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Vognmandsfirmaet N.C. Christensen og Sønner A/S