Top 200 - byer  |  

Vognmænd n C Christensen & Sønner Gunnar OG Ove Christensen

Vognmænd n C Christensen & Sønner Gunnar OG Ove Christensen - Thisted

Vognmænd n C Christensen & Sønner Gunnar OG Ove Christensen

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Vognmænd n C Christensen & Sønner Gunnar OG Ove Christensen

N.C. Christensen og Sønner A/S Hurup Thy beskæftiger sig Distribution udelukkende med transport indenfor Danmarks grænser.

Vores Vognmand vognpark tæller idag 25 lastbiler - derudover har vi aftaler med underleverandører, der kører akkurat Hurup Thy på Distribution samme måde Vognmand som vore egne lastbiler.

Vi har udelukkende box-biler/lukkede kasser, og vi er specialiseret i transport af fødevarer/færdigvarer til Vognmand fabrikker og grossister/købmænd. Vi transporterer tørvarer/kølevarer Distribution samt Hurup Thy pallegods indenfor alle katagorier - dog ikke farliggods.

Vores Distribution transport tæller Vognmand både rene transportkunder samt lagerkunder, hvor vi distribuerer Distribution varer fra vores eget lagerhotel Hurup Thy rundt i hele Vognmand Danmark (Sjælland-Jylland / Jylland-Sjælland).

Vi er ikke de Distribution største, Logistik men en skræddersyet transport/behandling af Hurup Thy gods til konkurrencedygtige Vognmand priser har sikret os en portefølje af kunder, der Logistik bruger os år efter år;

Vi er Vognmand fleksible og sætter service og god behandling i højsæde. Hurup Thy Vi Logistik har loyale og erfarne medarbejdere, der gør at transport til tiden er en selvfølge.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Vognmænd n C Christensen & Sønner Gunnar OG Ove Christensen