Top 200 - byer  |  

Murerfirmaet Klitgaard

Murerfirmaet Klitgaard - Horsens

Murerfirmaet Klitgaard

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Murerfirmaet Klitgaard

Trænger huset til en grundig renovering, skal du bygge nyt eller ønsker du en erfaren murermesters vurdering af dit næste bygge- eller renoveringsprojekt, så kontakt Murerfirmaet Klitgaard og få hjælp og vejledning til alt fra pudsning, vandskuring, flisearbejde, ny-, om- og tilbygning samt resten af murerfagets ABC. Vi har ekspertisen og den rette know-how som giver jer det slutresultat og finish som I ønsker og fortjener.

Vi arbejder ud fra tillid, gode relationer og solidt jysk håndværk. Hos os er alle kunder lige vigtige og uanset behov og udfordringer, så stiller vi med det mest kompetente mandskab til hvert enkelt opgave. Vi løser mureropgaver for alt fra private husstand, virksomheder samt bolig- og ejerforeninger i hele Østjylland, som har behov for en murer og sparringspartner, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller økonomi. Vi lever af tilfredse kunder og vores faglige stolthed betyder, at vi ikke er tilfredse før I er tilfredse. Den filosofi har resulteret i en række tilfredse kunder, som ved hvem de skal henvende sig til, når de skal have løst den næste mureropgave.

Samt meget meget mere. Kontakt Murer Klitgaard på tlf. 20 59 59 44 og lad os sammen finde den bedste løsning til dit byggeprojekt. Vi møder gerne op på adressen, så vi kan besigtige opgaven og give dig det bedst mulige tilbud – ganske uforpligtende.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Murerfirmaet Klitgaard