Top 200 - byer  |  

Aclu

Aclu - Holte

Aclu

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Aclu

Strategikonsulent Annette tilbyder erhvervsrådgivning til både små og store virksomheder. Annettes erhvervsrådgivning er tilpasset den unikke virksomhed. Med Annettes tiltag kan I forbedre kunderejsen og øge jeres performance i en bestemt afdeling eller generelt i virksomheden.

Som strategikonsulent øger Annette produktiviteten i din virksomhed - med fokus på trivsel. Annette tilbyder både workshops, inspirationsdage og rådgivningsforløb, som er tilpasset jeres behov. Det er med fokus på virksomhedens status quo, at Annette hjælper jer med at indfri jeres mål.

Annette har kundeoplevelsen i fokus. Hun afdækker derfor jeres kundebillede, så I kan levere hurtigere og mere effektiv kundeservice. Annettes rådgivningsforløb er derfor både en gevinst for virksomheden og for virksomhedens kunder.

Har din virksomhed mål, I gerne vil have hjælp til at indfri? Kontakt strategikonsulent Annette for en uforpligtende samtale. Kontakt hende enten via kontaktformularen på hjemmesiden, ved at ringe på 70 87 92 86 eller ved at sende en mail til info@aclu.dk
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Aclu