Top 200 - byer  |  

Søhuset konferencecenter

Søhuset konferencecenter - Hørsholm

Søhuset konferencecenter

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Søhuset konferencecenter

Søhuset Konferencecenter tilbyder eksklusive mødefaciliteter, auditorier og festlokaler i flotte naturomgivelser i Hørsholm ved Forskerparken.
Her har de altid for øje at give deres gæster en helt særlig oplevelse - uanset om det er til frokost i husets restaurant eller i forbindelse med et møde med kollegaer. Hos Søhuset tages du og dine gæster vel imod med åbne arme, store smil og flotte omgivelser.
Hos Søhuset arbejder de for, at alt kan lade sig gøre for deres gæster. De ønsker at skabe præcis det arrangement, som du drømmer om - det værende sig et bryllup, en stor konference eller mindre møder. Uanset hvad du skal bruge af faciliteter og plads, er de klar til at imødekomme alle dine ønsker og drømme.
Med restaurant i Søhuset står de desuden også gerne for en smagfuld madoplevelse både i forbindelse med forplejning til møder såvel som middag til selskaber. Det skal være en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige og derfor vil du som medarrangør også finde ud af, at alt lige fra teknisk udstyr og indretningen af husets mange lokaler til mad og drikkelse altid vil tage hensyn til dine ønsker for dagen.
Vil du gerne læse mere om jeres mange muligheder inden for selskaber eller møder og konferencer, er du altid velkommen til at besøge hjemmesiden på www.soehuset.dk. For kontakt til Søhusets dedikerede medarbejdere, kan du ringe til dem på telefon 88 70 88 70 eller skrive en mail til soehuset@soehuset.dk. Søger du et konferencecenter med eksklusive kursuslokaler i Nordsjælland, er du altid velkommen hos Søhuset Konferencecenter i Hørsholm.
Søhuset Konferencecenter
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm
88 70 88 70
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Hovedgaden 55A, sal 2sal, 2970 HORSHOLM

Her finder du Søhuset konferencecenter

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information