Top 200 - byer  |  

JustHealth - Kiropraktik & Idrætsklinik

JustHealth - Kiropraktik & Idrætsklinik - Højbjerg

JustHealth - Kiropraktik & Idrætsklinik

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af JustHealth - Kiropraktik & Idrætsklinik

Man skal ikke leve et liv med smerter! JustHealth er en kiropraktor i Højbjerg, der tilbyder en lang række behandlingsformer til virksomheder såvel som privatpersoner. Vi undersøger, diagnosticerer og behandler den holistiske krop, kontakt os i dag for at påbegynde din behandling.

Vores motto er, at man opnår det bedste resultat, når man arbejder på tværs af fagene. Vores team består derfor af en kiropraktor og en massør, der begge har flere efteruddannelser, for eksempel i chokbølgebehandling, rehabilitering og skadeforebyggelse.

Udover at være kiropraktor og idrætsklinik tilbyder vi også sportsmassage, bindevævsmassage og akupunktur i Århus. Hvad end du oplever smerter i kæben, lænden eller skuldrene, sammensætter vi hos JustHealth den bedste behandlingsform til netop dig.

Vi tilbyder også behandlingsaftaler til virksomheder for at afhjælpe muskellidelser og nedsat funktionsniveau.

Vores klinik har adresse i Århus, nærmere bestemt på Oddervej 89 i Højbjerg, tæt på offentlige transportmuligheder og med gode parkeringsforhold. Har du spørgsmål, er du velkommen til ringe eller sende en mail via adressen post@justhealth.dk eller på telefon 86 24 90 90. Hos os skal du ikke bruge henvisning fra egen læge, og vi har ingen venteliste. Vi glæder os til at hjælpe dig med bl.a. akupunktur, massage og kiropraktik.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du JustHealth - Kiropraktik & Idrætsklinik