Top 200 - byer  |  

Borup Ost

Borup Ost - Hillerød

Borup Ost

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Borup Ost

Hiller淡ds Ostebutik - Ost & delikatesser til enhver lejlighed !

Vi har gratis parkering foran butikken og i g奪rden.

Vi har et godt og bredt udvalg i gode danske oste som danbo, Sams淡 og Havarti. Desuden har vi ogs奪 mange l脱kre danske specialoste som Vesterhavsost, H淡ost, Krystalost og forskellige bl奪skimmelsoste som bl.a. Danablue.

Foruden de danske oste har vi ogs奪 mange gode udenlandske oste af typerne bl奪skimmel-, hvidskimmel-, r淡dkit- og faste oste. Hos os kan du finde oste af b奪de kom脱lk, gedem脱lk og f奪rem脱lk og ikke mindst r奪m脱lksoste.

Hos os finder du mange gode oste som danske sk脱reoste, Gorgonzola, Brie, Roquefort, Saint Agur, Manchego, Pecorino, Gouda, Morbier, Tomme de Savoir, parmesan og mange flere.

Anretninger ud af huset
Vi laver forskellige typer af oste- og p淡lse anretninger - store som sm奪, til en hyggeaften med vennerne, receptioner, barned奪b og til dessert. Ikke mindst har vi ogs奪 tapas hver torsdag, fredag og l淡rdag til salg i butikken p奪 Frederiksv脱rksgade i Hiller淡d. Dog opfordres du til at bestilles din Tapas, s奪 du er sikker p奪 at den er klar n奪r du kommer.

Hvis du har specielle 淡nsker til din anretning er vi selvf淡lgelig ogs奪 behj脱lpelig med det.

Skal du bruge en l脱kker gavekurv med bl.a. specialiteter, ost og p淡lser har vi altid et udvalg i butikken. Ellers laver vi dem efter dine 淡nsker. Vores gavekurve kan f.eks. bruges til v脱rtindegaver, firmagaver, julegaver mv.

P奪 gl脱deligt gensyn i vores butik p奪 Frederiksv脱rksgade 11b i Hiller淡d.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Borup Ost