Top 200 - byer  |  

Hammerich Media & IT Supplies,

Hammerich Media & IT Supplies, - Hillerød

Hammerich Media & IT Supplies,

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Hammerich Media & IT Supplies,

Hillerøds Ostebutik - Ost & delikatesser til enhver lejlighed !

Vi har gratis parkering foran butikken og i gården.

Vi har et godt og bredt udvalg i gode danske oste som danbo, Samsø og Havarti. Desuden har vi også mange lækre danske specialoste som Vesterhavsost, Høost, Krystalost og forskellige blåskimmelsoste som bl.a. Danablue.

Foruden de danske oste har vi også mange gode udenlandske oste af typerne blåskimmel-, hvidskimmel-, rødkit- og faste oste. Hos os kan du finde oste af både komælk, gedemælk og fåremælk og ikke mindst råmælksoste.

Hos os finder du mange gode oste som danske skæreoste, Gorgonzola, Brie, Roquefort, Saint Agur, Manchego, Pecorino, Gouda, Morbier, Tomme de Savoir, parmesan og mange flere.

Anretninger ud af huset
Vi laver forskellige typer af oste- og pølse anretninger - store som små, til en hyggeaften med vennerne, receptioner, barnedåb og til dessert. Ikke mindst har vi også tapas hver torsdag, fredag og lørdag til salg i butikken på Frederiksværksgade i Hillerød. Dog opfordres du til at bestilles din Tapas, så du er sikker på at den er klar når du kommer.

Hvis du har specielle ønsker til din anretning er vi selvfølgelig også behjælpelig med det.

Skal du bruge en lækker gavekurv med bl.a. specialiteter, ost og pølser har vi altid et udvalg i butikken. Ellers laver vi dem efter dine ønsker. Vores gavekurve kan f.eks. bruges til værtindegaver, firmagaver, julegaver mv.

På glædeligt gensyn i vores butik på Frederiksværksgade 11b i Hillerød.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

KONGENS VÆNGE 241, 3400 Hillerød

Her finder du Hammerich Media & IT Supplies,